Puuportaat mittatilaustyönä toiveidesi mukaan

Puusepänliike Esko Leinonen tekee puuportaat laadukkaista materiaaleista. Autamme teitä porrasremonteissa, sekä toteutamme portaat uudiskohteisiin. Pääasiassa toimimme Oulun ja Raahen seudulla.

Katso kuvagalleriasta toteuttamiamme puuportaita. Voitte myös itse kertoa mitä ideoita teillä on puuportaiden suhteen. Mahdollista on myös toteuttaa puuportaat mieleisenne lehtikuvan tai itse tekemänne hahmotelman perusteella. Vuosien tuomalla kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla pystymme palvelemaan teitä ja toteuttamaan teille uniikit portaat.

Puuportaat mittauksista, suunnitteluun, toteutukseen sekä asennukseen

Puuportaat perustuu mittatilauksesta toteutettuihin ratkaisuihin ja se mahdollistaa monenlaiset eri vaihtoehdot ja sen, että pystymme toteuttamaan kustannustehokkaan ja laadukkaan lopputuloksen asiakkaan toiveet ja mieltymykset huomioiden.

Tulemme mielellämme paikalle ja katomme yhdessä juuri teille parhaan mahdollisen porrasratkaisun.

Mitä kannattaa huomioida, kun valitsee puuportaat?

Tila mihin portaat sijoitetaan vaikuttaa siihen mikä on järkevä porrasvalinta. Ammattitaitoinen puuseppä osaa ohjata ja neuvoa teitä valinnassa, jotta tila saadaan hyödynnettyä parhaalla mahdollisella tavalla.

Materiaali ja värisävy kannattaa suunnitella huomioiden kulutuskestävyys ja se, että puuportaat voivat olla myös yksi sisustuselementti. Värisävyjä on useita ja teemme yhdessä teille puuportaat, jotka sulautuvat hyvin muuhun kotinne materiaaleihin ja väreihin tai voimme tehdä niistä kotisi kiintopisteen. Sinä itse päätät mitä haluat ja me toteutamme unelmiesi puuportaat.

Puuportaat kotiisi toimittaa Oulun ja Raahen talousalueella Puusepänliike Esko Leinonen

 

© 2012 - 2016 Puusepänliike Esko Leinonen