Ruokailuryhmät ja muut puusepäntuotteet Oulun ja Raahen alueilla

Puusepänliike Esko Leinonen suunnittelee ja valmistaa juuri sinun kotiisi sopivat kalusteet, kuten ruokailuryhmät ja muut huonekalut. Toimimme Mankilan kylästä käsin koko Pohjois-Pohjanmaalla, etenkin Oulun ja Raahen seuduilla. Sopimuksesta toimitamme kalusteitamme myös kauemmaksi muualle Suomeen. Olemme luotettava ja osaava puusepänliike, jolle laadukas työn jälki ja tyytyväiset asiakkaat ovat ensisijaisen tärkeitä!

Mittatilauskalusteet

Teemme puusta mitä erilaisempia kalusteita ja tuotteita asiakkaiden toiveiden ja mittojen mukaan. Olemme valmistaneet asiakkaillemme esimerkiksi keittiökalusteita, ikkunoita, ovia sekä huonekaluja. Jos tuntuu, että sopivaa huonekalua ei löydy kaupoista, ota meihin yhteyttä, ja suunnitellaan juuri haluamasi kaluste. Meillä voit teetättää myös haluamasi tyylisen oven tai ikkunapuitteet juuri tarvitsemiesi mittojen mukaan. Vanhat korjauskohteet säilyttävät arvokkaan ilmeensä, kun uusitut kalusteet tehdään perinteiseen tyyliin alkuperäistä kohdetta kunnioittaen.

Huonekalujen entisöinti

Jos monta kymmentä vuotta vanhasta huonekalusta alkaa pinta hieman kulua, ei sitä kannata heittää pois vaan antaa se entisöitäväksi! Ammattilaisen käsittelyn jälkeen huonekalu kestää käytössä taas toiset monet vuosikymmenet. Teemme kaikkien vanhojen huonekalujen entisöinnit laadukkaasti ja huolellisesti, jotta kaluste kestää seuraavalle sukupolvelle.

Tarjouspyynnöt ja kysymykset Puusepänliike Esko Leinoselle

Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin tai tarjouspyyntöihin ruokailuryhmistä ja muista kalusteista puhelimitse, tai vaihtoehtoisesti voit jättää viestin yhteydenottolomakkeellamme.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 26Jaa