Puukalusteet ja muut puusepäntuotteet Oulun seudulta kaikkialle Suomeen

Pyydä räätälöity tarjous!

Puukalusteet ja muut puusepäntuotteet Oulusta

Pyydä räätälöity tarjous!

Puukalusteet ja muut puusepäntuotteet Oulusta

Pyydä räätälöity tarjous!

Puukalusteet ja muut puusepäntuotteet Oulusta

Pyydä räätälöity tarjous!
puuportaiden rakentaminen mittatilauksena

Puusepänliike Esko Leinonen suunnittelee ja valmistaa juuri sinun kotiisi sopivat kalusteet, kuten ruokailuryhmät ja muut huonekalut. Toimimme Mankilan kylästä käsin koko Pohjois-Pohjanmaalla, etenkin Oulun ja Raahen seuduilla. Toimitamme kalusteitamme myös kauemmaksi muualle Suomeen. Olemme luotettava ja osaava puusepänliike, jolle laadukas työnjälki ja tyytyväiset asiakkaat ovat ensisijaisen tärkeitä.

Mittatilauskalusteet

Teemme puusta mitä erilaisempia kalusteita ja tuotteita asiakkaiden toiveiden ja mittojen mukaan. Olemme valmistaneet asiakkaillemme esimerkiksi keittiökalusteita, ikkunoita, ovia sekä huonekaluja. Jos tuntuu, että sopivaa huonekalua ei löydy kaupoista, ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle juuri haluamasi kaluste. 

Meillä voit teetättää myös haluamasi tyylisen oven tai ikkunapuitteet juuri tarvitsemiesi mittojen mukaan. Vanhat korjauskohteet säilyttävät arvokkaan ilmeensä, kun uusitut kalusteet tehdään perinteiseen tyyliin alkuperäistä kohdetta kunnioittaen.

Kysy lisää palveluistamme!

Huonekalujen entisöinti

Jos monta kymmentä vuotta vanhasta huonekalusta alkaa pinta hieman kulua, ei sitä kannata heittää pois vaan antaa se entisöitäväksi! Ammattilaisen käsittelyn jälkeen huonekalu kestää käytössä taas toiset monet vuosikymmenet. Teemme kaikkien vanhojen huonekalujen entisöinnit laadukkaasti ja huolellisesti, jotta kaluste kestää taas seuraavalle sukupolvelle.

Tutustu kuvagalleriaamme!