Puuportaat mittatilaustyönä Ouluun, Raaheen, Jyväskylään ja muualle Suomeen

Kysy lisää portaiden suunnittelusta!

Puuportaat mittatilaustyönä Oulun alueelle

Kysy lisää portaiden suunnittelusta!

Puuportaat mittatilaustyönä Oulun alueelle

Kysy lisää portaiden suunnittelusta!

Puuportaat mittatilaustyönä Oulun alueelle

Kysy lisää portaiden suunnittelusta!
puuportaat mittatilauksena

Puusepänliike Esko Leinosen erikoisalaa ovat mittatilauksena valmistetut tai valmispaketeista kootut puuportaat. Toimitamme puuportaat kaikkialle Suomeen Mankilan kylästä käsin, erityisesti Oulun ja Raahen seuduille. Olemme palvelleet tyytyväisiä asiakkaitamme jo vuodesta 1992.

Portaat joka kohteeseen

Portaiden on oltava turvalliset, käyttäjäystävälliset ja niiden on täytettävä tila esteettisesti miellyttävällä tavalla. Mittatilaustyönä valmistetut ja huolella suunnitellut puuportaat ovat juuri tällaiset.

 

Puuportaiden valmistus on prosessi, jossa asiakkaamme valitsee puulaadun, värin, tyylin ja mallin omien mieltymystensä mukaan. Me huolehdimme että lopputulos sopii parhaalla mahdollisella tavalla niille varattuun tilaan. Tällä tavoin voimme optimoida tilankäytön ja päätyä hyvinkin persoonallisiin porrasratkaisuihin toiminnallisuudesta ja turvallisuudesta tinkimättä. Huomioimme niin pikkulapsiperheiden kuin liikuntarajoitteistenkin toiveet.

 

Puu on materiaalina käyttäjäystävällinen ja uusiutuva. Sisustuksessa puu on aina lämmin materiaali, joka tuo hienosti kontrastia myös ympäristöön, jossa on paljon lasia, kiveä tai metallia. Taitavan puusepän muotoilemat portaat löytävät paikkansa kodissa kuin kodissa.

 

Olipa sitten kyseessä puuportaiden asennus valmispaketista tai alusta alkaen mittojen mukaan suunniteltu porraskokonaisuus, puuseppämme työstävät ne vankalla ammattitaidolla paikoilleen.

 

Puuportaiden valmistus mittatilaustyönä on prosessi, jossa yhdistyvät yhtälailla vanhat perinteiset käsityötaidot, puu uusiutuvana luonnonvarana kuin luovuus sekä asiakkaiden toiveita kunnioittava palvelu. Ota yhteyttä ja tee tarjouspyyntö. Toimialueeseemme kuuluvat Oulu, Raahe, Jyväskylä, Kuopio, Tampere, Turku, Hämeenlinna, Lahti, Helsinki, Espoo, Vantaa, Rovaniemi, Tornio, Kemi, Lappi, Kolari, Äkäslompolo, Kuusamo ja muu Suomi.

Porrasmallit

Portaat sovitetaan muodoltaan rakennettavan kohteen mukaisesti.
Mallivaihtoehtoja ovat:

  • L-portaat

  • S-portaat

  • U-portaat

  • C-portaat

  • J-portaat

  • lepotasoportaat

  • kolmilepotasoportaat

  • täyslepotasoportaat.

Tutustu kuvagalleriaamme!

Portaiden materiaalit

Tyylikkäät puuportaat voidaan valmistaa monesta eri puulajista ja niiden pinnoitteeksi voidaan valita mikä tahansa väri peittävistä värimaaleista puunkuvion esiin jättäviin lakkapintoihin. Puuportaisiin voidaan yhdistää myös esimerkiksi lasia ja metallia lähinnä kaiteissa.

Portaiden suunnittelu

Puuportaiden materiaalia ja väriä valitessa kannattaa ottaa huomioon portaiden käyttötarkoitus ja käyttömäärä. Eteisen portaat luultavasti joutuvat kovemmalle kulutukselle kuin asumattoman vintin tai kellarin portaat. 

Portaiden ulkoasu suunnitellaan siten, että ne sulautuvat harmonisesti kodin muuhun sisustukseen ja värimaailmaan. 


Kokenut ja ammattitaitoinen Puusepänliike Esko Leinonen auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut kotisi puuportaisiin. Tulemme myös mielellämme suunnittelukäynnille paikan päälle!

Suunnitellaan yhdessä – ota yhteyttä!

Kuvagalleria