Puuportaat mittatilaustyönä Oulun seudulta koko Suomeen

Kysy lisää portaiden suunnittelusta!

Puuportaat mittatilaustyönä Oulun alueelle

Kysy lisää portaiden suunnittelusta!

Puuportaat mittatilaustyönä Oulun alueelle

Kysy lisää portaiden suunnittelusta!

Puuportaat mittatilaustyönä Oulun alueelle

Kysy lisää portaiden suunnittelusta!
puuportaat mittatilauksena

Puusepänliike Esko Leinosen erikoisalaa ovat mittatilauksena valmistetut tai valmispaketeista kootut puuportaat. Toimitamme puuportaat kaikkialle Suomeen Mankilan kylästä käsin, erityisesti Oulun ja Raahen seuduille. Olemme palvelleet tyytyväisiä asiakkaitamme jo vuodesta 1992.

Portaat joka kohteeseen

Teemme puuportaita mittatilaustyönä, jolloin portaiden materiaali, väri, tyyli ja malli pystytään valitsemaan täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mittojen mukaan sovitetut portaat tehostavat tilankäyttöä ja mahdollistavat luovatkin ratkaisut tilankäytön suhteen. Myös portaiden turvallisuus pystytään ottamaan huomioon paremmin mittatilausportaiden valmistuksessa esimerkiksi lapsiperheissä tai jos taloudessa on liikuntarajoitteisia henkilöitä.

Porrasmallit

Portaat sovitetaan muodoltaan rakennettavan kohteen mukaisesti.
Mallivaihtoehtoja ovat:

  • L-portaat

  • S-portaat

  • U-portaat

  • C-portaat

  • J-portaat

  • lepotasoportaat

  • kolmilepotasoportaat

  • täyslepotasoportaat.

Tutustu kuvagalleriaamme!

Portaiden materiaalit

Tyylikkäät puuportaat voidaan valmistaa monesta eri puulajista ja niiden pinnoitteeksi voidaan valita mikä tahansa väri peittävistä värimaaleista puunkuvion esiin jättäviin lakkapintoihin. Puuportaisiin voidaan yhdistää myös esimerkiksi lasia ja metallia lähinnä kaiteissa.

Portaiden suunnittelu

Puuportaiden materiaalia ja väriä valitessa kannattaa ottaa huomioon portaiden käyttötarkoitus ja käyttömäärä. Eteisen portaat luultavasti joutuvat kovemmalle kulutukselle kuin asumattoman vintin tai kellarin portaat. 

Portaiden ulkoasu suunnitellaan siten, että ne sulautuvat harmonisesti kodin muuhun sisustukseen ja värimaailmaan. 


Kokenut ja ammattitaitoinen Puusepänliike Esko Leinonen auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut kotisi puuportaisiin. Tulemme myös mielellämme suunnittelukäynnille paikan päälle!

Suunnitellaan yhdessä – ota yhteyttä!

Kuvagalleria