Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otan yhteyttä!

Voit lähettää kysymyksesi tai tarjouspyyntösi yhteydenottolomakkeella. Vastaan sinulle mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Puusepänliike Leinonen Esko
Erkintie 12
92530 MANKILA

Y-tunnus: 12508696
Puh: +3588254005

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Puusepänliike Leinonen Esko:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Puusepänliike Leinonen Esko palvelee Oulun ja Raahen seuduilla

Puusepänliike Esko Leinonen toimii Oulun ja Raahen alueilla Pohjois-Pohjanmaalla Mankilan kylästä käsin. Sopimuksesta toimitamme kalusteitamme myös kauemmaksi muualle Suomeen. Erikoisalaamme ovat mittatilauksena valmistetut puuportaat sekä muut kodin mittatilauskalusteet. Oli mielessäsi mikä tahansa kaluste tai kohde, odotamme innolla yhteydenottoasi! Suunnitellaan yhdessä tarpeitasi vastaava uniikki ja laadukas kaluste.

Yhteystiedot

Puusepänliike Esko Leinonen
Mankilantie 748, 92530 Mankila

p. 040 523 1655
esko.leinonen@siikalatva.fi

Y-tunnus: 1250869-6

Aukioloajat

Liikkeemme Mankilassa palvelee arkisin 8-18 ja lauantaisin 9-15.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 5Jaa